Get Flash to see this player.

Get Flash to see this player.

 

 

Järjestäjinä haluamme kiittää teitä kaikkia Stoke Cityn ja     HP-47:n kesäiselle jalkapalloleirille osallistuineita pelureita ja vanhempia!

Olimme erittäin tyytyväisiä leirin henkeen ja osallistujien aktiivisuuteen harjoitusten aikana. Samalla välitämme kaikille Stoke Cityn valmentajien terveiset ja toivomuksen, että he näkevät teidät ensi kesänä uudestaan!!

Osa valmentajista saapui Heinolaan Norjasta ja jatkoi matkaansa Eestiin pitämään harjoituksia paikallisten ammattilaisseurojen junioreille. Sieltä saatua positiivista palautetta kuunnellessa voi vain todeta, että olimme onnekkaita saadessamme Stoken myös Heinolaan.

Heinolan leiriltähän viisi junioria sai kutsun jatkoleirille Stokeen lokakuun loppu puolella. Leirille tulee osallistumaan n 40 junioria Norjasta, Suomesta, Eestistä, Liettuasta ja Espanjasta.

Stoken kanssa on alustavasti keskusteltu, että leiri järjestetään Heinolassa myös ensi vuonna kesä-heinäkuun vaihteessa. Lisätietoja viimeistään joulukuussa 2015 nettisivuilta www.hp47.fi.


 

Ottelumatkat

Meidän Stoken ottelumatkat alkavat syyskuussa. Ensimmäiselle matkalle 18-20.9 kotiotteluun Leicesteriä vastaan on tällä hetkellä lähdössä 8 henkeä.

Seuraava reissu on suunnitteilla lokakuun samaiselle viikonlopulle kuin em futisleirikin ajoittuu eli 23-25.10, silloin kotipelissä kohdataan Watford.

Ja kolmas matka tulee olemaan joulukuun alun kotimatsi Manchester Cityä vastaan. Pelipäivä on otteluohjelmassa lauantai 5.12, mutta televisiointien vuoksi se voi yhtä hyvin olla sunnuntai tai maanantai. Heti kun se varmistuu niin varaamme liput, sillä matkaan on lähdössä parisenkymmentä henkeä.

Mikäli ottelumatkat kiinnostavat, niin olkaa suoraan Jukka Kinnuseen yhteydessä soittamalla tai mailitse ja saatte tarkempia tietoja!

Gsm 0500-841727 tai jukka.kinnunen@rklreponen.com

 

Vielä kerran kiitokset, sillä te kaikki juniorit ja vanhemmat teitte leiristä ikimuistoisen myös valmentajille!